2017 Bij Ron….. in het kasteel

 

Vierde seizoen van de jeugd komedie BIJ RON…. . De Familie beleeft elke aflevering een nieuw avontuur waarbij de kijkers mogen gokken (via instagram) wie de dader is. Ron speelt in deze komedie samen met zijn echte zoon. de productie was in handen van de AVROTROS en werdt uitgezonden op Zapp. Er werden 10 afleveringen opgenomen.

Cast:

Ron Boszhard
zijn vrouw Pien: Floor van Esch
dochter Puck: Jany van Dooren
zoon Barry:  Niels Boszhard
Opa Boszhard: Frits Lambrechts

VERHAAL

In de zomer logeert Ron Boszhard met zijn televisiefamilie in een kasteel waar ze een baron helpen die het onderhoud van zijn landgoed niet meer kan betalen. Ron en zijn familie organiseren allerlei evenementen die geld moeten opbrengen. Niet alles loopt vlekkeloos op het kasteel waar Ron verblijft deze zomer. Wie laat een kostbaar schilderij verdwijnen? Wie weet er meer van een spokend harnas? Wie heeft een antiek degen weggehaald? De kijkers kunnen via instagram.com/bijronoptv aangeven wie volgens hen van de verdachten de werkelijke dader is van de mysteries op het kasteel. Ook dit seizoen krijgt Ron weer hulp van een hoop bekende Nederlanders in de serie.

BN’ers

Naast de vaste cast speelt Edo Brunner de excentrieke baron en Patrick Martens de strenge, doch rechtvaardige butler. Giel Beelen en Buddy Vedder werken als kok op het kasteel. Ook verrassende rollen voor Antje Monteiro, Klaas van der Eerden, Sofie van den Enk, Valerio Zeno, Rick Brandsteder, Nienke van den Berg, Fernando Halman, Siemon de Jong, Dolores Leeuwin en vele anderen.

Bekijk hieronder de 10-delige jeugdserie: BIJ RON IN HET KASTEEL
Met als extra de Bloopers!

BLOOPERS