2016 Bommetje XXL

Bommetje XXL is het vervolg van Bommetje  en Bommetje XL. In elke nieuwe serie zien we een nieuw onderdeel. Hier is dat DE LANGE EVENWICHTSBALK.  In Bommetje XXL 2016 strijden 20 familieteams in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar.

Per aflevering gaan 20 teams de strijd met elkaar aan. Wie is er als eerste over de lange evenwichtsbalk bij de bel? Hoe ver komen ze samen vanaf de dubbele schans? Wie raken als eerst het grote kussen vanaf de glijbaan? Na deze afvalrace blijven vier teams over die strijden in de finale voor de overwinning op het blobkussen. In deze finaleronde worden ouder en kind door zwaargewichten weer zo hoog mogelijk vanaf het kussen gelanceerd. Wie weet het hoogst in de lucht te komen en op die manier de Bommetje XXL award in de wacht te slepen?

Ron Presenteert voor het derde jaar Bommetje en ook dit seizoen heeft hij weer bekende sidekicks. Onder anderen Manuel Venderbos, Patrick Martens, Saskia Weerstand, Juvat Westendorp, Kim-Lian van der Meij, Yes-R, Bart Meijer en Nick Renooij zijn van de partij.

Bommetje XXL werd 4x uitgezonden in september 2016 en de overige 8 in April 2017 op zaterdag om 19:00 uur op NPO Zapp

 

Bommetje XXL genomineerd

Bommetje XXL werd in 2017 genomineerd voor de gouden stuiver.

AFLEVERING van BOMMETJE XXL