2013 Zappmysterie

Tien bekende gezichten van de jeugdzender Zapp raken verdwaald in een bos. En dan worden ook nog eens Monique Smit en Tim Douwsma vermoord! Eén van de tien is de dader. Maar wie? Ron van Zappsport? Jetske van de BZT show? Of is het toch een acteur uit SpangaS? Elke week proberen kinderen om “de moordenaar” te ontmaskeren. Ook gaat er elke aflevering na afloop een onschuldige zapper weg. Wie is onschuldig en wie is de moordenaar?

Het spel

Je moest zo veel mogelijk de game spelen (zoveel mogelijk combinaties van 3, 4 of 5 dezelfde insecten op een rij) om punten te halen voor de puntenpot! Als de gezamenlijke puntenpot werd gehaald, kwam er een nieuw gebied op de plattegrond vrij. Hoe meer je de game speelde, hoe sneller de ontbrekende stukken op de plattegrond verschenen. Op de plattegrond zitten verschillende hints verstopt. Elke week maakte we ook online een winnaar die op de eerste plek stond in de highscorelijst van de game.

In de studio

Elke zaterdag maakte je kans om live in de studio aan de telefoon te komen en te zeggen wie jij dacht dat de afvaller van die week is en naar huis mag.

Bekijk hieronder de afleveringen. Kruip in de huid van een echte speurder en ontdek wie Tim & Monique heeft vermoord!

 

Liever de serie als film bekijken? Klik dan hier

 

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6

Aflevering 7

Aflevering 8

Aflevering 9

Aflevering 10

Titel Het Zappmysterie
Genre Jongere misdaadserie
lengte 15 minuten
Script Andre Broertjes
Omroep NCRV voor Zapp