Naomi van As klaar voor de strijd met Ron Boszhard

images

– Naomi van As kijkt uit naar haar confrontaties met Ron Boszhard. De hockeyster gaat aan de slag als presentatrice van TROS-kinderprogramma ZappSport, waarin ze het namens de meisjes opneemt tegen presentator Boszhard. “Hij wil natuurlijk alles winnen, maar ik natuurlijk ook. Ik ben heel fanatiek”, zei ze dinsdag in RTL Boulevard.

Boszhard is ‘in ieder geval heel blij’ met zijn nieuwe collega. “Een topsportster, dat is natuurlijk wel even wennen”, zei hij. “Maar weet je, die vrouw maakt geen schijn van kans. Ze kan heel slecht tegen haar verlies, dat ten eerste. En ik ken precies haar zwakke kanten en zwakke plekken.

<a href="http://www.ronboszhardproducties.nl/wp-content/uploads/2013/08/Schermafbeelding-2013-08-13-om-10.26 read the article.31.png” rel=”lightbox[2156]”>Schermafbeelding 2013-08-13 om 10.26.31