Zapp Sinterklaasfeest

 

SINTERKLAAS HALLO

02 Sint_ Ron met Sinterklaas hallo

Na het grote succes van vorig jaar organiseert ZAPP ook dit jaar voor alle kinderen en hun familie het Zapp Sinterklaasfeest. Op zaterdag 30 november en zondag 1 december ontvangen we in de Jaarbeurs in Utrecht de enige echte Sinterklaas.

Grobak191108-015

De Sint viert zijn verjaardag samen met o.a. Pepijn en Jetske met de BZT-band, Giorgio en Kim van het Junior Song Festival, Kinderen voor Kinderen, Kim-Lian en SpangaS. Ook Jeronimo, de Zandtovenaar, bioloog Freek Vonk en presentator Ron Boszhard laten de verjaardag van Sinterklaas niet onopgemerkt voorbij gaan.

Voor de kleintjes komen ook de vriendjes van Zappelin langs. Onder anderen: Woezel en Pip, Buurman en Buurman, Bert en Ernie, Bob de Bouwer en Wendy, de Smurfen, het Zandkasteel, Shaun het schaap en Wickie de Viking.

Kom jij ook? Ga dan naar www.Zapp.nl voor informatie over hoe je de opnames kunt bijwonen.