Ron in het Zappmysterie

Het Zappmysterie is tien weken lang elke dinsdag- en donderdagmiddag om 17.20 uur en op zaterdagochtend om 8.45 uur te zien in Zapplive op Zapp.

Ga naar www.zappmysterie.nl om alle afleveringen de bekijken. Je kunt meespelen en alle dagboekfilmpjes zien! Ook ouders kunnen hier meer informatie vinden over deze website en het Zappmysterie.

Het verhaal
Het bekende Nederlandse zangduo Tim Douwsma en Monique Smit is vermoord! Wie van de Zappers heeft dit op zijn of haar geweten?

Het spel
Speel de game (maak zoveel mogelijk combinaties van 3, 4 of 5 dezelfde insecten op een rij) en probeer zoveel mogelijk punten te halen. Als de gezamenlijke puntenpot is gehaald, wordt er een nieuw gebied op de plattegrond vrijgegeven. Hoe meer je de game speelt, hoe sneller de ontbrekende stukken op de plattegrond verschijnen. Op de plattegrond zitten verschillende hints verstopt. Dus als je meespeelt, kom jij misschien wel sneller achter de waarheid?!

Elke week maken we ook online een winnaar die op de eerste plek staat in de highscorelijst van de game. Dus doe je best!

In de studio
Elke zaterdag maak je kans om live in de studio aan de telefoon te komen en te zeggen wie jij denk dat de afvaller van die week is en naar huis mag. Stuur dus elke week jouw verdenking in en wie weet word jij dan wel opgebeld. Op zaterdag 30 november spelen we live in de studio de grote finale!

Succes!
Jij kan het Zappmysterie meespelen om erachter te komen wie de dader is van deze gruwelijke moord celebrex 200 mg. Weet jij het Zappmysterie op te lossen? Speel snel mee… als je DURFT tenminste!