De Sinterklaas-musicals 2004-2015

In 2004 maakte Ron voor ProActs de theatervoorstelling Sinterklaas Pakt Uit. Hiervan verscheen ook een CD & DVD die uitgebracht werden door CNR RECORDS B.V.

Hieronder de voorstellingSinterklaas pakt uit

In 2007 begon Ron met het produceren van zijn eigen sinterklaasmusical: De Geheime chocoladeletters van de Sint. Het werd de eerste samenwerking van Ron Boszhard Producties met impresariaat Ruud de Graaf B.V. Een musical waarin Ron en enkele Zwarte Pieten wachtten op de komst van de Sint in het theater. Ondertussen zong hij met de hele zaal nieuwe en oude Sinterklaasliedjes. Ron moest in die voorstelling er alles aan doen om een aantal chocoladeletters te vinden. Deze letters zouden namelijk het antwoord geven op de geheime schuilplaats van de Sint. Bij de voorstelling hoorde ook de CD: We doen alleen aan Sinterklaas. De musical was de afgelopen jaren te zien in meer dan 30 theaters en werd bezocht door minstens 40.000 bezoekers!!

Ron met “Sinterklaas HALLO” voor het zapp sinterklaasfeest in de jaarbeurs in Utrecht (2013)

De Geheime Chocoladeletters van de Sint TV Brabant 2009

De Geheime Chocoladeletters van de Sint in de Amsterdam Arena 2008

In 2010 en 2011 produceerde Ron zijn derde musical: De Verdwenen Pakjes van Piet, met medewerking van Coole Piet Diego. Hierin moet Ron samen met Piet en de kinderen op zoek naar de  bijzondere schoenen van Sinterklaas!


Ron Boszhard - Televisie en theater

In 2014 schreef Ron voor NPO 3 het Zapp Sinterklaasfeest. De opnamen waren in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ook werden er een aantal battles (voor zappsport) met de sint gedaan