2005 – HEDEN… Zappsport

Ron Boszhard - Televisie en theater

Sinds 2005 presenteert Ron al Zappsport. Dit is een sportprogramma gericht op kinderen van 8 t/m 12 jaar en te zien op Zapp (Nederland 3). Zappsport  is verdeeld in twee onderdelen. Op zaterdagochtend is dat: De BATTLE en op zondagochtend is dat: DE HELLUP. Ron is niet alleen als presentator te zien, maar ook als coach, razende reporter, quizmaster, ontdekker van jong sporttalent, wensenvervuller en noem maar op!

ZAPPSPORT – DE BATTLE . Zijn de jongens of de meiden beter in sport? Dat wordt iedere week bepaald in The Battle! Met presentatrice Britt Dekker selecteert Ron op een basisschool door middel van een spectaculair spel drie jongens en drie meiden. Twee topsporters geven de kids een training. Daarna gaan de teams de strijd met elkaar aan. Ron coacht de jongens, Britt de meiden. De winnaar krijgt de felbegeerde Z@ppsport-beker.

Ron presenteerde Zappsport de Battle met: Angela Esajas (2007-2010), Vivienne van Assem(2010-2014), Naomi van As(204-2018) en Britt Dekker(heden)

ZAPPSPORT- DE HELLUP is een gevarieerd sportmagazine voor de jeugd. Kinderen met een sportprobleem worden geholpen door een beroemde topsporter. In de reportage doen jonge talenten verslag van een belangrijk toernooi waar ze hopen nummer één te worden. De coolste tricks worden uitgelegd in The Move. Kinderen die een bijzondere sport doen laten zien wat ze kunnen. Verder zijn er kortlopende series te zien, zoals de Multisportkamp soap. Hierin zijn de belevenissen te volgen van een groep eigenwijze vrienden die op zomerkamp gaan.

Klik hier voor meer afleveringen van Zappsport

 

 In het volgende filmpje zie je wat Z@PPSPORT– DE HELLUP precies is!

In Zappsport zaten een aantal verschillende onderdelen Zoals:

De Lef
Ron heeft tijdens dat onderdeel al heel wat klappen moeten incasseren. Kijk maar:

Latjetrap

Konijnenknallen

Blindgangers